Inschrijven

Klik hier voor het Inschrijfformulier

Een basisschool kiezen en uw kind aanmelden

In februari / maart  plaats de gemeente Waalwijk een artikel in de regiokrant waarin alle ouders, waarvan het kind in het nieuwe schooljaar 4 jaar wordt, gevraagd wordt hun kind in te laten schrijven bij één van de basisscholen in de gemeente. In het artikel staat dat u uw kind bij een school moet inschrijven en wanneer u dit uiterlijk moet doen. Ook verwijst men naar de site van de gemeente waar alle websites van de scholen vermeld staan. Daar kunt u zien wanneer de kijkochtenden/ dagen/ avonden op de verschillende scholen gepland staan. Op deze kijkmomenten kunt u met uw kind een kijkje komen nemen en krijgt u informatie .

Ouders mogen zelf een basisschool uitkiezen voor hun kind, ook buiten de eigen gemeente. Die keuze is heel persoonlijk: sommige ouders vinden het belangrijk dat hun kind in de buurt op school zit, andere kiezen juist voor een bepaald type onderwijs.

De keuze is niet altijd gemakkelijk, u hebt er in elk geval informatie voor nodig. Die informatie krijgt u bijvoorbeeld door te praten met andere ouders in de buurt, de website van de school te bekijken en de schoolgids in te kijken. 
Begin op tijd over de schoolkeuze na te denken. 

Heeft u de keuze gemaakt voor bs de Veste dan kunt u hier het inschrijfformulier downloaden. Wij vragen u dit formulier geheel in te vullen en op school af te geven  


Wanneer u uw kind wilt aanmelden op bs de Veste vanwege een verhuizing of andere reden dan kunt u contact opnemen met de directie (0416-315000 of infodeveste@leerrijk.nl ).
Wij maken dan een afspraak met u om de verdere stappen te bespreken.